Szeretnél egy biztos helyen elhelyezkedni? Gépkezelői munkakörbe keresünk munkavállalókat BÜKBE, Szombathely közelében.


Kezdő havi bér:

Nettó 340.000-450.000 Ft  

+BÓNUSZOK


Azonnali Kezdés!

 A világ egyik legismertebb állateledel készítő cég gyárába várunk, többféle gépkezelői pozícióba hosszútávra. Cégünk világszerte 52 országot lát el állateledellel és a legmodernebb technológiákkal dolgozik. Fő feladatod lesz a folyamatos termlés biztosítása, automatizált gépsorok felügyelete, kezelése és dokumentáció kezelése, feladataid javarészét számítógépen fogod végezni. Rengeteg tapasztalatot lehet szerezni és karriert építeni egy ilyen biztos helyen. Légy részese te is! 

Munkaterületek


FFS Gépkezelő

Porkimérő Gépkezelő

Schubert Gépkezelő

AGV Gépkezelő

Hulladékkezelő Gépkezelő 

 


Jelentkezz bárhonnan!

Akár szállás is igényelhető! Cégünk segítségedre lesz szállással, papírmunkával, hogy neked a lehető legkevesebb dolog miatt kelljen a fejed vakarni, csak a munkára kelljen koncentrálnod! Kollégáink minden felmerülő problémával kérdéssel a segítségedre lesznek.

Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 

Amennyiben kell egy kis plusz, túlóra is vállalható! 

Amit kínálunk

Tervezhető beosztás

Részletes betanulási folyamat

Hosszútávú munkalehetőség

Telejsítmény alapján bónuszok


Mire számíthatsz?


ÁTLAG FELETTI BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is kiváló fizetéssel jutalmazzuk. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

MAGAS PÓTLÉKOK

Beosztásodnak megfelelően 30, 50, vagy akár 100%-os műszak- és bérpótlékokat fizetünk a törvényi előírásoknak megfelelően.

TÚLÓRA LEHETŐSÉG

Ha szeretnéd, akkor lehetőséged van önként túlórát vállalni, amivel már az elejétől jelentősen megdobhatod a fizetésed!

TÁMOGATÓ KÖZEG

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak magánéleti gondjaid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTOS MUNKA

Nálunk olyan ágazatban dolgozhatsz, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet minden hónap maximum 10-ig megkapod tőlünk!

Amit kérünk

- Érettségi

- Rugalmas, figyelmes hozzáállás

- Számítógépes ismeretek

- Több műszakos munkarend vállalása (12 órás műszakok, rövid, hosszú hetek váltásával)

Ha Te is szeretnél jó pénzt keresni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol a kiemelkedő juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.