Tehnician suport producţie

BUCHAREST Sarcini principale:

Procese: Supravegherea proceselor de fabricație metalurgică, inclusiv următoarele, îndoire și sudare. Asigurarea proceselor de producție eficiente și de înaltă calitate. Controlul calității materialelor primite, materialele de serie și controlul fazelor de producție pas cu pas.

Crează procese de producție: Responsabil pentru asigurarea continuității producției zilnice și pentru introducerea de noi produse în producție.

Analizează problemele de calitate și ia măsuri imediate.

Supravegherea si dezvoltarea angajaţilor: Supravegherea unei echipe de 15-18 persoane, organizarea eficientă a muncii, asigurând motivaţia şi creşterea. Asigurarea performanţelor la nivel înalt a membrilor echipei.

Domeniul de activitate și așteptările:

Căutăm un profesionist motivat si cu experienţă pentru următoarea poziţie de tehnician suport producţie in compania noastra. Candidatul ideal are o asigurare excelentă a calității și o abordare a procesului în timpul producției. Are cunoștințe de producție și este priceput atât în limba română, cât și în engleză (sau maghiară). Această persoană este pregătită să asigure o calitate înaltă continuă. Calitate înaltă a activității noastre de producție și în industria metalurgică din București. Este posibil un program de lucru flexibil care face obţinerea de rezultate optime, precum si în perioada de antrenament de 3 luni.

Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 

Jelentkezz báronnan, kiváló minőségű szállást szállást is biztosítunk számodra!


Mire számíthatsz?


ÁTLAG FELETTI BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is kiváló fizetéssel jutalmazzuk. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

MAGAS PÓTLÉKOK

Beosztásodnak megfelelően 30, 50, vagy akár 100%-os műszak- és bérpótlékokat fizetünk a törvényi előírásoknak megfelelően.

TÚLÓRA LEHETŐSÉG

Ha szeretnéd, akkor lehetőséged van önként túlórát vállalni, amivel már az elejétől jelentősen megdobhatod a fizetésed!

TÁMOGATÓ KÖZEG

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak magánéleti gondjaid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTOS MUNKA

Nálunk olyan ágazatban dolgozhatsz, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet minden hónap maximum 10-ig megkapod tőlünk!

Cerințe:


• Cunoștințele tehnice versatile, de preferintă în industria prelucrătoare sau industria metalurgică.

• Cunoștințe: abilități orale și scrise de limbă română și engleză (sau maghiară).Amit kínálunk:

- Versenyképes jövedelem és juttatási csomag

- Kiváló lehetőségek egy dinamikusan növekvő cégnél

- Rugalmas munkaidő beosztást

- Professzionális segítség karriered fejlesztésében

- Együttmúködés egy motivált professzionális csapattal

Ha Te is szeretnél jó pénzt keresni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol a kiemelkedő juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.