Szezonális Betanított munkalehetőség DUNAKILITIBE ! Ingyenes Szállással ! 


Nettó havi bér:

 300.000-350.000 Ft  

+30.000 Ft Belépési Bónusz


Kezdés június 26, a szezon vége várhatóan szeptember vége, október eleje Kiemelt szezonális munka, az elérhető bér 250-300 havi munkaórával elérhető

 Szeretnél a nyáron sok pénzt keresni? Bírod a pörgést, ég a kezed alatt a munka? Akkor várunk téged Dunakilitibe a nyári szezonra zöldség üzemünkbe. Ezt kár lenne kihagynod! Rengeteg tapasztalatot lehet szerezni és karriert építeni egy ilyen biztos helyen. Stabil háttér, biztos munka. Mi is számítunk rád,  jelentkezz! 

Feladatok


- Raktári feladatok ellátása ( csomagolás, cimkézés...
- Termelési feladatok ellátása ( zöldségek válogatása, gépsorok működtetése)Jelentkezz bárhonnan!

Az ország egész területéről várjuk a jelentkezéseket, igény esetén kiemelkedő minőségű szállásokat is tudunk biztosítani. Kollégáink minden felmerülő problémával kérdéssel a segítségedre lesznek.


Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 

Mindezért cserébe az alábbiakat kérjük tőled: 


- több műszak vállalása

-Minimum 8 általános végzettség


Mire számíthatsz?


ÁTLAG FELETTI BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is kiváló fizetéssel jutalmazzuk. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

MAGAS PÓTLÉKOK

Beosztásodnak megfelelően 30, 50, vagy akár 100%-os műszak- és bérpótlékokat fizetünk a törvényi előírásoknak megfelelően.

TÚLÓRA LEHETŐSÉG

Ha szeretnéd, akkor lehetőséged van önként túlórát vállalni, amivel már az elejétől jelentősen megdobhatod a fizetésed!

TÁMOGATÓ KÖZEG

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak magánéleti gondjaid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTOS MUNKA

Nálunk olyan ágazatban dolgozhatsz, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet minden hónap maximum 10-ig megkapod tőlünk!

Ha Te is szeretnél jó pénzt keresni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol a kiemelkedő juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.