Ha mindig is szerettél másoknak segíteni, intézkedni, egy biztos hátterű munkahelyen dolgozni, ahol számítasz és megbecsülnek, akkor itt a remek alkalom, jelentkezz hozzánk!

KOORDINÁTORI munkakörbe keresünk munkavállalókat GYŐRBE!


Nettó bér: 350.000-400.000FtAZONNALI BELÉPÉS !

Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően, folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk olyan tapasztalattal rendelkező kollégát, aki segít minket újabb projektek megvalósításában és a következő szint elérésében. Főbb feladataid lesznek a jelöltek szállítása és szállásolása, anyagbeszerzés, adminisztráció.

Amit kínálunk


Lehetőséget saját ötletek megvalósítására

Stabil munkahelyet

Versenyképes jövedelmet

Céges autót az aktuális munkafolyamatokhoz, laptopot, telefont

Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 

Cserébe ennyit kérünk tőled


 B kategóriás jogosítvány (gyakorlattal)

számítógépes ismeretek (word, excel)

Ügyfélcentrikusság, pozitív attitűd

Önálló, pontos, precíz munkavégzés

Rugalmas és proaktív hozzáállás

Ha Te is szeretnél egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.