Szeretnél biztos munkahelyen dolgozni? Rugalmas vagy és precíz? Dolgozz nálunk az ALFA  WORKS csapatában!Nettó bér: 350.000Ft/hó
Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően, folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk olyan kollégát, aki segít minket győri irodánk mindennapi életében. Fő feladatod lesz a hozzánk érkező munkavállalók adatainak gyűjtése és rögzítése. További feladataid közt szerepel a munkavállalókkal való kapcsolattartás, szerződések generálása, formanyomtatványok készítése, illetve szorosan együtt fogsz dolgozni a koordinátori csapattal. 

Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 


Mire számíthatsz?


ÁTLAG FELETTI BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is kiváló fizetéssel jutalmazzuk. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

TÁMOGATÓ KÖZEG

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is van magánéleted, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTOS MUNKA

Nálunk olyan ágazatban dolgozhatsz, ami a jövőben is folyamatosan biztos munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

Amit kérünk:

Számítógépes ismeretek (word, excel, powerpoint)

Precíz munkavégzés

Emberközpontú hozzáállás

Ha Te is szeretnél egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol a kiemelkedő juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.