Szeretnél biztos munkahelyen dolgozni? Rugalmas vagy és a HR neked nem csak a beléptetésekről szól? Dolgozz nálunk az ALFA  WORKS csapatában!Fő feladatod a közvetítési üzletág üzemeltetése

Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően, folyamatosan bővülő csapatunkba keresünk olyan tapasztalattal rendelkező kollégát, aki segít minket újabb projektek megvalósításában, a következő szint elérésében. Fő feladatod lesz a közvetítési üzletág felügyelete. Feladataid közt szerepel a partnerekkel való kapcsolattartás, felvételi napok szervezése, illetve szorosan együtt fogsz dolgozni a toborzási és bárszámfejtői csapattal. 

Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 

Amit kínálunk

Céges autó

Változatos Projektek

Kötetlen munkaidőMire számíthatsz?


ÁTLAG FELETTI BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is kiváló fizetéssel jutalmazzuk. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

TÁMOGATÓ KÖZEG

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is van magánéleted, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTOS MUNKA

Nálunk olyan ágazatban dolgozhatsz, ami a jövőben is folyamatosan biztos munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

Amit kérünk:

B kategóriás jogosítvány

Közvetítésben szerzett szakmai tapasztalat

Rugalmasság

Magabiztos tárgyalókészség

Ha Te is szeretnél egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol a kiemelkedő juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.