Biztos stabil munkahelyet keresel? Szeretnél tervezhető beosztással dolgozni? KARABANTARTÓ munkatársakat keresünk KOMÁROMBA!
 Cégünk további bővülésének köszönhetően keresünk tapasztalattal rendelkező karbantartókat Komáromba. Főbb feladataid lesznek az ingatlanok állagának megőrzése (lakások, családi házak), felmerülő hibák javítása, lehetsőg szerint megelőzése. 
 

Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 

Mindezért cserébe az alábbiakat kérjük tőled: 

- Szakmai tapasztalat (szakirányú végzettség előny)
- "B" kategóriás jogosítvány

- Jó problémamegoldó készség

- Önállóság


Mire számíthatsz?


TÚLÓRA LEHETŐSÉG

Ha szeretnéd, akkor lehetőséged van önként túlórát vállalni, amivel már az elejétől jelentősen megdobhatod a fizetésed!

TÁMOGATÓ KÖZEG

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak magánéleti gondjaid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTOS MUNKA

Nálunk olyan ágazatban dolgozhatsz, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet minden hónap maximum 10-ig megkapod tőlünk!

Ha Te is szeretnél  egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol a  juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.