Jól fizető OPERÁTOR munkakörbe GYŐRBEN, TARGONCAVEZETŐI TANFOLYAMMAL , tapasztalat és végzettség nélkül!

Kezdő bér: Nettó 250.000-300.000/hó

Tanfolyam után: Nettó 350.000-400.000 Ft /hóHa mindig is szerettél volna előrébb lépni és munka mellett tanulni, de sosem volt rá lehetőséged, akkor itt a remek alkalom, jelentkezz hozzánk 1 perc alatt:

AZONNALI BELÉPÉS !

A tanfolyamot már próbaidő alatt el tudod végezni, hogy a lehető leghamarabb még több pénzt tudj keresni


Mindenre megtanítunk, könnyebb fizikai munka, tapasztalat nem szükséges, csupán 8 általánosra van szükséged

SZÁLLÁSSAL IS! 


Várjuk jelentkezésed az ország bármely területéről, szállásokat is tudunk biztosítani messzebbről érkező jelentkezőink számára. Szállásaink kiemelkedő minőségűek és nem kell majd órákat sem ingáznod.

Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 

Nincs kötelező túlóra, de ha plusz pénzt szeretnél keresni, van lehetőség vállalni!

Ha olyan jól fizető munkahelyet keresel, ahol végzettségtől, tapasztalattól és életkortól függetlenül is szívesen látnak, akkor nem kérdés, hogy ez a Te állásod!


Cserébe mindössze ennyit kérünk tőled:

  változó műszak vállalása (választható beosztással)

 Minimum 8 osztály általános iskolai végzettség.


Mire számíthatsz?


ÁTLAG FELETTI BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is kiváló fizetéssel jutalmazzuk. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

MAGAS PÓTLÉKOK

Beosztásodnak megfelelően 30, 50, vagy akár 100%-os műszak- és bérpótlékokat fizetünk a törvényi előírásoknak megfelelően.

TÚLÓRA LEHETŐSÉG

Ha szeretnéd, akkor lehetőséged van önként túlórát vállalni, amivel már az elejétől jelentősen megdobhatod a fizetésed!

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet minden hónap maximum 10-ig megkapod tőlünk!

FIZETETT BEJÁRÁS

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen minden kollégánknak havi 10.000 Ft-tal támogatjuk a munkába járást.

MINŐSÉGI SZÁLLÁSOK

A távolabbról érkező kollégáinkat igény esetén kulturált családi házakban és lakásokban tudjuk elszállásoltatni térítésmentesen.

TÁMOGATÓ KÖZEG

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak magánéleti gondjaid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTOS MUNKA

Nálunk olyan ágazatban dolgozhatsz, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

Ha Te is szeretnél egyszerű fizikai munkával akár végzettség nélkül is jó pénzt keresni, és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol a kiemelkedő juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.