Biztos stabil munkahelyet keresel? Szeretnél tervezhető beosztással dolgozni? Betanított RAKTÁRI munkatársakat keresünk BUDAPESTRE!


Választható műszakok:

5:45-14:45

7:00-16:00

8:00-17:00 A raktárban különböző kategóriák szerint vannak elrendezve az alkatrészek, így könnyű az azonos típusú vagy funkciójú elemek megtalálása. A modern raktározási technológiák is használatban vannak, mint például az automatizált polcrendszerek és a vonalkódos követés, amelyek segítenek az alkatrészek pontos nyilvántartásában és azok gyors megtalálásában.
 

Feladatok

- Áruátvétel
-Áruösszekészítés
-Csomagolás 


Jelentkezz bárhonnan!

Az ország egész területéről várjuk a jelentkezéseket, igény esetén kiemelkedő minőségű szállásokat is tudunk biztosítani. Kollégáink minden felmerülő problémával kérdéssel a segítségedre lesznek.


Kiszámíthatóság: 

Mindnekinek fontos a szabadidő, a család, a barátok, ezért a beosztásokat előre egyeztetve kapod meg, hogy kényelmesen tervezhess a hónapra. 

Megbecsülés: 

Nálunk nem csak alkalmazva leszel, hanem figyelmet fordítunk fejlődésedre, személyes igényeidre is. Szeretnénk, ha jól éreznéd magad és sokáig számíthatnánk egymásra. 

Biztos pont: 

Hosszú távon tervezünk, ezért mentori programunkkal folyamatosan segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdéssel, nem csupán a munkakörrel kapcsolatban. 

Ha szeretnél még több pénzt keresni, túlóra is vállalható!

Mindezért cserébe az alábbiakat kérjük tőled: 

- 1 műszak vállalása (választható beosztással)
5:45-14:45
7:00-16:00
8:00-17:00

- Szkenner használatában tapasztalat.

- Minimum 8 általános végzettség


Mire számíthatsz?


TÚLÓRA LEHETŐSÉG

Ha szeretnéd, akkor lehetőséged van önként túlórát vállalni, amivel már az elejétől jelentősen megdobhatod a fizetésed!

TÁMOGATÓ KÖZEG

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak magánéleti gondjaid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra.

HOSSZÚ TÁVÚ BIZTOS MUNKA

Nálunk olyan ágazatban dolgozhatsz, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet minden hónap maximum 10-ig megkapod tőlünk!

Ha Te is szeretnél  egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahová gyomorgörcs nélkül mehetsz be minden munkanapodon, és ahol a  juttatások mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről!


Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk a tamas.prigl@alfaworks.hu e-mail címünkön.

Cégünk adatkezelési tájékoztatóját >> ITT << olvashatod.